Massage på jobbet Stockholm

Låt oss ge er massage på jobbet

Det finns stora fördelar med att låta oss ge er massage på jobbet i Stockholm. Vi kommer ut direkt till era lokaler så att ni inte behöver lägga tid på att åka ut till oss, vilket hjälper er att spara både tid och pengar.

De anställda behöver bara ta en kort paus för att få sin massage och ni bestämmer själva hur ofta ni vill att vi ska komma. En gång i månaden brukar vara ett bra intervall för att göra det till en regelbundet återkommande aktivitet, men vi kan givetvis komma både oftare och mer sällan beroende på vad som passar er bäst.

Fördelar med massage på jobbet

Det finns många fördelar med att erbjuda dina anställda massage på jobbet. Här är några av de punkter som vi tycker är viktigast.

  • De anställda får mer energi och ett högre välmående vilket gör att de kan prestera bättre på jobbet.
  • Massage sänker stressnivån, vilket höjer koncentrationen och minskar riskerna för stressrelaterad sjukskrivning.
  • Genom att erbjuda massage på jobbet blir din arbetsplats mer attraktiv.

Välmående på jobbet är viktigare än man kan tro och regelbunden massage kan bli en naturlig del i det arbete som ni lägger ner för att må bra och trivas tillsammans.

Massage för alla branscher

När man pratar företagsmassage brukar många tänka att det är något främst för människor som arbetar på kontor, men vi vill påstå att det är något som behövs i långt fler branscher än så. Ett par exempel är byggbranschen och vården där man arbetar mycket med kroppen. Som målare eller undersköterska blir det ofta vissa rörelser som repeteras, vilket kan leda till stelhet i kroppen. Regelbunden massage kan hjälpa till att lösa upp knutar och stelhet i musklerna så att jobbet kan fortsättas utan smärta.

Boka in ett provtillfälle redan idag så får ni testa och se vilken skillnad det kan göra med professionell massage på jobbet.

företagsmassage Stockholm

Mervärde på jobbet med företagsmassage - Vi får er att må bättre!