Kontorsmassage Stockholm

En enkel lösning inom friskvård

Vi tycker att det ska vara enkelt att få friskvård på jobbet. Därför erbjuder vi kontorsmassage direkt ute hos våra kunder i Stockholm. På så sätt kan ni spara tid och får massagebehandlingra direkt i era lokaler.

Kontorsmassage i Stockholm - så går det till

När ni bokar kontorsmassage från oss väljer ni själva vilken tid vi ska komma med hjälp av vårt enkla bokningssystem på nätet. I den mån det är möjligt ser vi till att samma massageterapeut kommer varje gång för att få en bättre kontinuitet i behandlingarna.

Vi tar med oss den utrustning som behövs och utför behandlingar av dem som har bokat detta. Om möjligt är det bra om det finns ett avskilt utrymme där behandlingarna utförs för att skapa lugn och ro och en paus från det vanliga arbetet. När behandlingen är klar kan personen återgå till sina arbetsuppgifter som vanligt.

Boka en proveftermiddag

Det bästa sättet för att komma igång är att boka in en eftermiddag där ni får prova på våra tjänster. Vi erbjuder ett specialpris om 200 kronor per massage för dem som vill testa våra tjänster. Om ni sedan är nöjda och känner att ni vill fortsätta kan vi teckna ett fast avtal där vi kommer ut till er vid bokade tider.

Vi har alltid en kontinuerlig uppföljning för att försäkra oss om att ni fortsatt är nöjda med oss och ni kan alltid höra av er om det är något som behöver förändras eller förbättras.

Välkomna att höra av er redan idag för att få mer information om vår kontorsmassage i Stockholm.

Mervärde på jobbet med företagsmassage - Vi får er att må bättre!